PAN FELIX MATULKA DOSTAL RADIODÁREK

16 května, 2014|Posted in: Obecné

Narozeninová oslava v podobě radiodárku se konala pro Felixe Matulku ze Stříbra. Akce proběhla ve čtvrtek 15. května ve stříbrském kině Slavia. Pozvaní hosté byli přátelé oslavence anebo šlo o lidi, které chtěl oslavenec osobně poznat. Popřát tak přišel starosta města Stříbra Bohuslav Červený,místostarosta Miroslav Nenutil, přátelé z hudební branže, kteří přispěli zpěvem i hudbou, zazpívat přijel i člen plzeňské opery Dalibor Tolaš a pobavit svým osobním humorem přijela Mahulena Bočanová i se svou dcerou Marinkou. Akci moderoval Dalibor Gondík.

„Pocházím z obce Žákava, ale ve Stříbře žiju už plných 54 let, takže se cítím být Stříbrňákem. Věnuji se hudbě, dělám daňového poradce, ale také si udělám čas na ryby nebo na vyjížďky po Českém lese, kde je opravdu nádherná příroda. Moji muzikantskou éru odstartovaly jedny Vánoce v dětství, kdy jsem dostal klavír.  A pak už to šlo učení a další hudební nástroj, kantorský sbor a tak dále,“ řekl o sobě Felix Matulka.

Mahulena Bočanová zase prozradila, a tím i překvapila nejen diváky, ale také moderátora, že její maminka se přímo ve Stříbře narodila. „Ale nezůstala tu s rodinou, vyrůstala pak v Mariánských Lázních,“ řekla herečka, která se stále usmívala a držela za ruku svou dcerku.

Mezi diváky byli zejména přátelé. „Natáčení radiodárku se mi líbilo, pana Matulku znám osobně. Mohu o něm říci, že je to velmi všestranně úspěšný a vytížený muž,“ uvedl návštěvník akce Josef Holý ze Stříbra.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA