PLOVÁRNU OBLEHLY TŘI STOVKY DĚTÍ!

4 června, 2014|Posted in: Obecné

Nedělní odpoledne na plovárně patřilo dětem. V rámci jejich svátku DDM Stříbro ve spolupráci s SDH Stříbro uspořádali zábavné odpoledne plné her a soutěží. Zajímavostí byly i ukázky kynologů, na místě byly záchranné složky. Velkou pozornost všech přitáhla simulovaná havárie automobilu, kdy hasiči vystřihávali z vozu raněného. Oblíbenou částí pak bylo stříkání s hasičské stříkačky.

„Vůbec jsme nečekali tak velký nápor lidí, trochu nás to zaskočilo a navíc zafungoval zákon schválnosti a pěnilo nám pivo. Ukázali jsme dětem, jak se spojují hasičské hadice, děti si to pak samy zkoušely. Ale největší radost měly z toho, že můžou stříkat vodu ze stříkačky, to se jim pokaždé moc líbí,“ uvedla členka SDH Stříbro Andrea Kožnarová.

Děti měly co dělat, aby vyzkoušely vše, co pořadatelé nabízeli. „Náš čtyřletý Ondra chtěl na všechny soutěže a nejvíc obdivoval hasiče. Starší syn Daniel si vyzkoušel i dýchání do anduly, asistent ho pochválil, že to zvládl dobře. Oba kluci pak napjatě sledovali zásah záchranných složek, když zachraňovali raněného z nabouraného vozidla,“ uvedla Věra Šperlová ze Stříbra, která je častou návštěvnicí veřejných akcí.  (mars)

Foto: SDH Stříbro

Děkuji paní Andree Kožnarové za fotografie a příspěvek.

 

P1010838 P1010860 P1010881 P1010884 P1010885 P1060642 P1060687