DOBEŠ S KOTRBOU POTĚŠILI V MUZEU

23 srpna, 2014|Posted in: Obecné

Český folkový zpěvák Pavel Dobeš v doprovodu Tomáše Kotrby zahrál v pátek v Rajské zahradě stříbrského muzea. Zpěváka přišlo podpořit několik desítek fanoušků, převážně přespolních. Muzeum se zpěvákovi prý velmi líbilo. „Poprvé v životě jsem viděl kamennou sekyru, ve škole jsme se to učili, viděl jsem obrázky v knížce, ale jenom ve Stříbře jsem ji viděl doopravdy, to je úžasné. Tachovsko trošku znám, už jsme tady hrával. Vždy, když se blížím k Tachovu, tak si tak říkám, kde asi běhali ti křižáci,“ usmíval se Dobeš. Léto si prý ani nijak moc nestihl užít. „Pořád jsem někde hrál, v Čechách, na Slovensku, takže jsem ani neměl dovolenou. Akorát se mi povedlo s dětmi stihnout pár jednodenních výletů. No, a když už si vážně potřebuji odpočinout, zaběhnu za kamarády do hospody na pivo. Tam nemusím hrát, popovídám si s lidmi, to je odpočinek,“ dodal zpěvák.

Mezi posluchačkami byly také Markéta Stahlová ze Stodu a Anna Blažková z Lázu. „Je tu nádherný prostor pro takové vystoupení, jsme tu poprvé a opravdu se nám tu moc líbí. Panu Dobešovi děkujeme, že sem k nám vážil dlouhou cestu, moc pěkně hrál i zpíval. Škoda jen, že nepřišlo více lidí,  byl to skvělý zážitek,“ shodly se obě posluchačky.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA