PLZEŇŠTÍ HELIGONKÁŘI ZAHRÁLI V KD

20 října, 2014|Posted in: Obecné

Plzeňští heligonkáři přijeli v neděli odpoledne zahrát do stříbrského kulturního domu. Taneční odpoledne si přišly užít desítky tanečníků, někteří to rovnou spojili s oslavou kulatin, jako Josef Síbal, který je čerstvým osmdesátníkem. „Slavil jsem v pátek s přáteli, pak trochu s rybáři a s rodinou a dnes tady s kamarády na tancovačce. Koupil jsem jim nějaké panáky a jsem rád, že jsme se tak pěkně sešli,“ usmíval se oslavenec, se kterým se všichni dali vyfotit.

Mezi tanečníky byl také Emil Fiala, který seděl u stolu z Černošínskými. „Původně jsem žil v Černošíně, teď jsem tady. Taneční akce střídám, někdy jsem ve Stříbře, jindy zase právě v Černošíně. Tančím rád, jsem s hudbou spokojen. Zrovna si s přáteli říkáme, že by se nám líbilo, kdyby se na Tachovsko také někdo pozval Veselou Trojku, to je taková prima kapela s lidovkami,“ řekl Fiala ze Stříbra.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA