VOLBY OBRAZEM: VRANOV, SYTNO, SULISLAV

11 října, 2014|Posted in: Obecné

VRANOV:

Sobota 9.20 hodin

Ve vranovské komisi sedí čtyři ženy. Předsedkyně Jaroslava Sidková, zapisovatelka Lucie Maindová a členky Marie Soukupová a Veronika Svobodová. „Zdejší lidé mají o volby zájem a stále chodí. Většinou jde o páry a také rodiny. Kandidují zde tři strany a budeme mít sedmičlenné zastupitelstvo,“ uvedla Jaroslava Sidková.

K volbám přišel i František Malý. „Žiju ve Vranově od narození, tedy od padesátých let. Chvilku jsem žil i ve Stříbře, ale zase jsem se sem vrátil, je to tu hezčí a klidnější. Volit jdu za Vranov, aby byl ještě lepší,“ řekl volič.

SYTNO:

Sobota 9.40 hodin

I v Sytně zasedly do komise jen ženy. Dlouhé chvíle si krátí povídáním. Na fotografii vidíte zleva zapisovatelku Evu Kampelsheimerovou, předsedkyni Lucii Samcovou, Jiřinu Palkovou a Ludmilu Hrubou. „Máme jen jednu kandidátku a budeme mít sedmičlenné zastupitelstvo. K jednomu nechodícímu voliči jsme šly i s urnou domů,“ uvedla Kampelsheimerová Eva.

Mezi voliči byl i Ladislav Kubíček. „Jsem původně ze Stříbra, ale asi před pěti lety jsme se odstěhovali do Sytna. Máme tu provdanou dceru a líbí se nám tu. Mým zájmem je mít dobrého starostu,“ řekl Kubíček.

SULISLAV:

 Sobota 11 hodin

Zde už sedí v komisi i jeden muž. Předsedkyní je Eva Strohschneiderová, zapisuje Markéta Finnová a komisi doplňuje Stanislav Polák a Marie Morávková.

„Máme zde jen jednu stranu, lidé chodili už od první minuty. Mezi prvními byla jednaosmdesátiletá Marie Gebertová a také nejmladší volič Daniel Gebert, kterému bylo letos osmnáct. Nemohu opomenout také pana Jaroslava Srba, kterému je třiaosmdesát let,“ uvedla předsedkyně komise Eva Strohschneiderová.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA