HODNOCENÍ HOROLEZECKÝCH ZÁVODŮ

4 listopadu, 2014|Posted in: Obecné

Pro naše čtenáře přináším krátké zhodnocení  Los ninos escaladores 2014- velká cena HANNAH (www.hannah.cz) horolezeckých závodů dětí a mládeže v lezení na obtížnost, který proběhl v neděli  1. 11. 2014 na umělé stěně HANNAH TJ Lokomotiva Plzeň.

 

Májový open byl letošním čtvrtým z pěti závodů seriálu „Rock point Překližka cup 14“ (www.rockpoint.cz), závodů dětí a mládeže v lezení na umělých  stěnách.

Lezení táhne a plzeňský závod Překližka cupu navštívilo 74 lezců. Výkonnost mladých každým rokem roste, proto jsme pro závodníky připravili technické, lezecké cesty v různých profilech. V kvalifikaci každá kategorie poměřila své síly na 4 cestách. Ti nejlepší postoupili do finále, kde se lezla jedna cesta určující celkové pořadí.

Jednou z novinek závodu bylo online zobrazování výsledků na dotykové 42 palcové obrazovce, která nabízela kompletní servis průběžných výsledků. Závodníci měli ve volných chvílích k dispozici výsledkový servis i ostatních pohárových závodů.

Velké poděkování patří organizačnímu týmu jističů a rozhodčích, kteří pro děti vytvořili přátelské a fairplay prostředí.

Výsledky ZDE:  

LosNinosEscaladoresVysledky2014

www.preklizkacup.cz nebo www.facebook.com/preklizkacup

Děkujeme partnerům akce!

Těšíme se na finálovém Mikulášském open cupu  6. 12. 2014 v Boulderclubu DDM Stříbro.

 Za organizátory:

Martin Navrátil – CLIMBER.cz  a Míra Cvrk – HK Skoba DDM Stříbro

 

_MG_4774 _MG_4838 _MG_4861 _MG_4888 _MG_5219 _MG_5517