DĚTI ZPÍVALY V RAJSKÉ ZAHRADĚ

18 prosince, 2014|Posted in: Obecné

Stříbrské muzeum ožilo v úterý podvečer staročeským vánočním jarmarkem. Ten byl ovšem uspořádán jako, pro oči dětí z mateřské školy, kdy jarmark ve skutečnosti nabízel výrobky dětí a jejich učitelek. Sváteční atmosféru doplnilo vystoupení dětí, které zazpívaly koledy, všemu vévodil velký betlém. „Jde o každoroční akci, kdy dětem ukazujeme, jak se dříve tvořilo, jak se nabízelo zboží a učíme je vánočním tradicím. Navíc se setkáme s rodinami dětí a popřejeme si do dalšího roku. Betlém nám připravily učitelky Hanka s Raduškou, moc jim děkuji,“ uvedla ředitelka stříbrské mateřinky Věra Cikánová.
Děti byly z ozdobeného stromečku, betlému i setkání nadšené. „Já jsem tu s maminkou a zpívala jsem s dětmi koledy. Ve školce jsme vyrobili hodně dárečků, já dělala  stromeček z papíru a větviček,“ pochlubila se pětiletá Julie Palečková z Jezerců.
Rodiče akci hodnotili kladně. „Je to zajímavá a poutavá akce, pozvánku jsme dostali na předešlé vánoční besídce. Pro děti je to poučné, vyráběly mnoho různých produktů, mě upoutaly ty krásné svícny. Musím pochválit všechny učitelky, že dokážou pro děti takovou věc připravit,s tím, že děti si to skutečně užijí a předvedou se i rodičům,“ řekla Markéta Fišperová ze Stříbra.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA