DOLNÍCI BUDOU V PLZEŇSKÉM PRŮVODU NA ZAHÁJENÍ MĚSTA KULTURY 2015

16 ledna, 2015|Posted in: Dolníci

V sobotu 17. ledna se představí stříbrské kapely v Plzni u příležitosti zahájení roku kultury. Kapely zahrají ve vyhlášené hudbení hospodě Pod Kopcem v Plzni v Božkově, postupně se publiku budou představovat DIGGER, Spheres a Ragulin.

Část Dolníků bude vystupovat také v Buenavista clubu, kde zahraje Skavare, kde ve skupině je dobrá polovina stříbrských hudebníků.

Na poslední chvíli přišla muzikantům zpráva, že se navíc představí na jednom  ze seřadišť hvězdicového pochodu  na Náměstí Republiky u příležitosti slavnostního zahájení EHMK Plzeň 2015.

Do boje tedy jde Skavare a pak do pochodu Dolnický orchestr. „Budeme dle našich možností a schopností tedy propagovat slávu Dolníků a jejich Stříbra. Cílem našeho snažení je propagace stříbrské kultury a možnost získání nějakého příspěvku na naší činnost a kulturu. Také se chceme zúčastnit na nějakých akcích v Plzni během roku,“ uvedl Václav Sterner.

Co dodat, pro stříbrské kapely jistě dobrý začátek roku, a kdo můžete – jeďte je také podpořit!!! Plakát na obě akce najdete pod článkem.

bozkov 2