NA MĚSTSKÉM PLESE TANČILA I ZVÍŘATA!

2 února, 2015|Posted in: Obecné

Ačkoliv by se někomu mohl zdát nadpis zavádějící, je vážně pravdivý. V sobotu 31. ledna ve stříbrském kulturním domě tančili na městském plese psi, a šlo jim to opravdu skvěle. Šlo totiž o jeden z bodů programu, který nabízel stovce návštěvníků ukázky salsy, tombolu či dogdancing, tedy psí tanec. Na pódiu hrála skupina Ozvěny a tombola obsahovala samé hodnotné ceny, jako například zvěřinu, elektroniku, dárkové sety a další zajímavé ceny. 

„Já osobně jsem spokojená, získala jsem poukaz na wellness víkend, zvěřinu, to vše se k nadcházejícímu svátku Valentýna hodí,“ usmívala se Jarka Londová. Štěstí měly i další účastnice. „Máme toho hodně, divočáka, desítku piv a ještě další balíček masa. Určitě se nepohádáme, jak maso upravíme, uděláme oběd o několika chodech,“ smály se Milena Špiříková s Jaroslavou Natovovou, které mrzelo, že je na plese málo lidí, ale radost jim to prý nekazilo.
Pobavit se přijel i Čenda Štípal. „Mě sem vytáhl kamarád Vláďa od městských lesů. Je to tu tedy trochu jiné, než u nás a opravdu málo lidí. Koupil jsem lístky do tomboly, tak doufám, že něco vyhraji,“ uvedl přespolní návštěvník.

mestsky 1 mestsky 1 mestsky 2 mestsky 3 mestsky 4 mestsky 5 mestsky 6 mestsky 7 mestsky 8 mestsky 9 mestsky 10 mestsky 11 mestsky 12 mestsky 13 mestsky 14 mestsky 15 mestsky 16 mestsky 17 mestsky 18 mestsky 19 mestsky 20 mestsky 21 mestsky 22 mestsky 23 mestsky 24 mestsky 25 mestsky 26 mestsky 27 mestsky 28 mestsky 29 mestsky 30 mestsky 31 mestsky 32 mestsky 33 mestsky 34 mestsky 35 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA