ZUZKA SOUČKOVÁ NA STŘÍBRNÉ POZICI OBJEVU ROKU

27 března, 2015|Posted in: Obecné

Blog iDNES.cz vyhodnocoval nejlepší blogery a blogerky za rok 2014. Stříbrská Zuzka Součková se umístila coby objev roku na skvělém 2. místě a jako blogerka roku obhájila ve velmi silné konkurenci pátou pozici.

iDnes položilo těm nejlepším několik otázek a já pro vás vybrala odpovědi naší Zuzky. Celý článek můžete najít ZDE.

Zuzka Součková

 

Proč jste si pro svůj blog vybral/a právě iDNES.cz? S čím jste u nás spokojený/á a co podle Vás naopak pokulhává?

V době, kdy jsem se rozhlížela, kde si založit blog, jsem objevila na iDNES výzvu, která mě oslovila: „Pište blog o běhání a můžete vyhrát účast na půlmaratonu v San Franciscu“. Tu jsem pak také vyhrála. Spokojená jsem s tím, že iDNES má hodně čtenářů, a že si mě čtenáři ve velkém množství blogerů našli. Trochu mi vadí, že ani v novém systému nechodí na mail upozornění, že přišel nový komentář do diskuze. To jsem od nového systému očekávala.

Od kterého čtenáře, diskutéra a blogera Vás nejvíc těší pochvala za dobrý článek?

Diskuze pod mými blogy mám hodně ráda. Schází se tam povětšinou stejná parta a příjemně si pokecám. Pochvala od čtenáře, diskutéra či blogera mě potěší vždy. Koho by také pochvala zarmoutila? Jmenovat raději nebudu, možná bych na někoho mohla zapomenout a to by mě mrzelo. Všech svých čtenářů si vážím. Mnozí mi říkají, že se u mých blogů baví a rádi mě čtou. Ovšem taková slova, jako že jsem nejlepší a že jsem ozdobou blogů, mě až dojímají.

Jak si vysvětlujete popularitu svého blogu? Jaký je recept na hnojivo, díky kterému nese tak sladké plody?

Oblíbenost mých blogů je zřejmě v tom, že si umím ze sebe udělat legraci a neberu se vážně. Čtenáři též oceňují nadsázku a humor. Často se ztotožňují s mými zážitky. To nás sbližuje.

Už jste s blogováním někdy chtěl/a seknout? Co vás k tomu vedlo a co vám v tom zabránilo?

Zatím jsem s blokováním seknout nechtěla.

Cítíte se coby oceněný/á bloger/ka jinak? Budete psát více, méně nebo stejně? Jak jste radostnou zprávu oslavil/a?

Kupodivu, Země se nepřestala otáčet, přestože jsem se umístila v anketě. Takže se cítím pořád stejně. Doufám, že se mé psaní nezmění a že mých čtenářů bude jenom přibývat. Jak jsem radostnou zprávu oslavila? No vidíte, to jsem nějak opomněla. Omlouvám se, ale končím, protože se jdu podívat do ledničky, jestli bych tam nenašla nějaký hlt alkoholu. Pokud uspěju a objevím alespoň rum do buchty, připiju na zdraví všem čtenářům, blogerům, diskutérům i administrátorům.

Adam El Chaar

http://info.blog.idnes.cz/c/455404/ptali-jsme-se-medailistu-blogera-roku-2014.html