V ČERNOŠÍNĚ BYLA POUŤ

27 dubna, 2015|Posted in: Obecné

V sobotu se v Černošíně konala pouť. Náměstíčko bylo plné atrakcí, muzeum lákalo na nové exponáty, jako například staré loutky. „Ty nám věnoval pan Luboš Ent. Původní oblečky jsme ale sundali a dáme je pod sklo, jsou ve špatném stavu, mohly by se při opravách a čištění rozpadnout. Nové nám podle těch původních ušila Líba Kardošová,“ uvedl starosta Černošína Miroslav Plincelner.
Na pouti byla také rodina Kettnerova. „Ve škole je výstava, u chovatelů jsou k vidění domácí zvířata, děti se tam mohou svézt i na koni. Těšíme se na vystoupení mažoretek. Děti Filípek a Ondrášek se nejvíce těšily na dobroty a kolotoče,“ řekla Lucie Kettnerová.
Maršálky z Plzně sklidily velký potlesk a ten získal i osmiletý Michael Zdvořan ze Stříbra, který tančil jako Michael Jackson a Justin Bieber. „On se učí doma sám. Kouká na televizi, na hudební kanál, a při tom si všechny tance hned zkouší. Dělá to prakticky už od svých dvou let,“ řekla maminka malého tanečníka Michaela Teplíková.
Sám Michael se na všechny jen skromně usmíval. “ Mě to baví a až budu velký, chtěl bych být profesionálním tanečníkem. Maminka mi sehnala i oblečení na tanec. Měl jsem velkou trému, ale dopadlo to dobře,“ řekl chlapec, který poprvé vystupoval před publikem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA