DROGERIE NABÍZÍ NĚMECKÉ ZBOŽÍ, MÍCHÁNÍ BAREV A MNOHO DALŠÍHO

24 dubna, 2015|Posted in: Obecné

Drogérie, barvy, kosmetika – vše pod jednou střechou

V drogerii U Náměstí na konci Benešovy ulice  je možné nakoupit na jednom místě vše možné pro domácnost. Ať budete shánět kosmetické či vlasové přípravky, čistící či prací prostředky, ale také barvy a laky, dokonce i tapety! To není vše, můžete se dokonce nechat barvy odborně namíchat! Více nám řekla vedoucí prodejny Jana Jarolímová. „Ano, mám zde i míchačku barev a umíme připravit odstíny dle přání zákazníka. Barvy máme vnitřní i fasádní, i probarvené omítky. V nabídce máme i barevné autolaky a samozřejmě nechybí doplňkový materiál, jako jsou štětce, válečky. Velký výběr můžeme nabídnout i v tapetách, máme vlísové, papírové i textilní,“ uvedla Jarolímová. „Mohu se zaručit i dobrou kvalitou, většina zboží pochází z Německa,“ dodala vedoucí.

Pokud narychlo potřebujete dárek, můžete si v této prodejně také vybrat, najdete zde jakoukoliv kosmetiku, kterou si můžete nechat dárkově zabalit, anebo si můžete vybrat z hotových dárkových setů. Navíc lze na místě zakoupit i věci pro zahradu, hnojiva a semínka květin či zeleniny.
Drogérie je otevřená denně od 8 do 17 hodin, v sobotu od 8 do 11.30 hodin. Telefon na prodejnu je 602 371 004 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA