MISS CZECH PRESS PODPORUJE STŘÍBRSKÉHO SCIFI – AUTORA

7 května, 2015|Posted in: Obecné

MISS CZECH PRESS Veronika Dejová podporuje stříbrského autora scifi

Tvář Deníku, Dívka Škoda týmu, Cena sympatie – to jsou ocenění, která si ze soutěže krásy Dívka Šumavy 2013 odnesla Veronika Dejová z Plzně. Veronika je také vítězkou soutěže MISS CZECH PRESS 2014 a podporovatelkou charitativního literárního projektu Vostrá krása, který realizují stříbrský rodák malíř Petr Šrédl a stříbrský autor scifi povídek Jan Vavřička. Přečtěte si rozhovor s Veronikou Dejovou, která podporuje vytvoření knihy Vostrá krása!

Jaký máte vztah k fantazii a k žánru scifi?

Miluji nadpřirozenost a chtěla bych žít v pohádce, kde dobro vyhrává nad zlem. To v dnešním světe bohužel bývá naopak. Scifi je pro mě velmi zajímavý žánr.

Jak se vám líbí obrázky Petra Šrédla, který Vostrou krásu ilustruje?

Obrázky Petra Šrédla jsou úžasné. Měla jsem tu čest se s panem Šrédlem osobně setkat na svatbě mé sestřenice, kde mi namaloval mojí karikaturu.

Jakou knížku jste naposledy četla?

Padesát odstínů šedi. Myslím si, že kdo tuto knihu četl, ví, že jí nemusím nijak komentovat 🙂

Z jakého posledního úspěšného projektu (profesního či soukromého) máte radost?

Obrovskou radost mi udělala výhra soutěže Miss Czech Press v loňském roce, která mi ještě více otevřela cestu do světa modelingu, dostávám mnoho nabídek na přehlídky a focení. Také jsem získala novou práci, ze které mám radost.

Máte nějaký vzkaz pro autory projektu Vostrá krása?

Moc jim fandím a přeji ať se projekt vydaří podle jejich očekávání.

Co byste vzkázala lidem, kteří váhají, zda mají Vostrou krásu podpořit?

Pokud můžete, tak podpořte. Nemáte co ztratit, můžete jen pomoci těm, kteří to potřebují. (Výtěžek z prodeje ilustrované knihy půjde ve 100% výši sdružení Krása v srdci.)

Jak můžete vznik nové knížky podpořit?

  • přispějte libovolnou částkou na: transparentní účet GE MONEY BANK 206914238/0600. Vaše peníze budou použity na tisk knihy Vostrá krása. Po vytištění knihy Vostrá krása budouveškeré peníze z prodeje knížky společně se všemi penězi z transparentního účtu věnovány sdružení Krása v srdci.
  • kupte si knížku Vostrá pohoda. Vaše peníze budou použity na tisk knihy Vostrá krása. Po vytištění knihy Vostrá krása budou veškeré peníze z prodeje knížky společně se všemi zbývajícími penězi z transparentního účtu věnovány sdružení Krása v srdci.
  • pozvěte autory na autorské čtení, vybraným účastníkům nakreslíme na místě originální karikaturu.

 

VANILKA1 VANILKA2 VANILKA3