V SULISLAVI BYLY RYBÁŘSKÉ ZÁVODY

17 května, 2015|Posted in: Obecné

Sulislavský rybník na návsi byl v sobotu v obležení rybářů. Konaly se tam totiž závody, které jsou pravidelně každý rok. „Přijelo celkem jednatřicet závodníků, nejvíce jsou z okolí, ale máme tu i Pražáka. Soutěží se ve dvou kategoriích, dospělí a děti. Dětí rybaří šest. Ceny jsou zajímavé, většinou jde samozřejmě o rybářské potřeby, takže jsou tu pruty, pípadla a podobně. Každý účastník samozřejmě dostane i občerstvení,“ uvedl organizátor akce Pavel Šmíd.
Ryby braly, ale spíše jen ty malé. „Počasí je výborné. Ryby berou, ale spíše jen líni, cejni a tak. Je to jedno, mám zde známé, přijel jsem se hlavně podívat,“ uvedl Václav Maršálek ze Stříbra. Obec Kšice reprezentoval Petr Kasal. „Mě rybaření baví, a tak si hlídám, kde jsou jaké závody a jezdím po celém regionu. Přítelkyně mi to toleruje. U nás ve Kšicích jsou závody 23. května, takže kdo má zájem, může se také zúčastnit, prezentace začíná v sedm hodin,“ uvedl mladý rybář.
Výsledky:
Dospělí:
1. Radek Propper, Sytno
2. Václav Lešák, Stříbro
3. Martin Ichnatolya, Sytno
Děti:
1. Tereza Sidková, Stříbro
2. Simona Löblová, Sulislav
3. Zuzana Löblová, Sulislav
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA