NAD HŘIŠTĚM SE VZNÁŠELI DRACI

27 října, 2015|Posted in: Obecné

V neděli 25. října se v Černošíně konala Drakiáda, kterou pro všechny zájemce uspořádaly tamní maminky ve spolupráci s TJ Sokol Černošín. Akce se zúčastnilo na pět desítek zájemců. „Sraz byl na černošínském fotbalovém hřišti a hned za pár minut byli první draci ve vzduchu. Bylo se na co dívat, obloha byl plná nádherných draků, od pirátského, dráčka či Krtečka. Jeden byl dokonce ručně vyrobený,“ uvedly Veronika a Hana Merglovy, které prý doufaly s maminkami, že počasí bude přát, že nebude zima, ale  při tom větrno. Při pobíhání s draky všichni vydali energii, kterou vzápětí doplnili občerstvením. „Pro děti jsme s maminkami napekly sladké, dostaly buchty a štrúdl. Navíc si pak mohli všichni opéci na ohni buřty. Z akce každý odcházel unaven, ale nadšen a plný hezkých dojmů. Chtěla bych za všechny rodiče poděkovat členům TJ Sokol za skvělou spolupráci, paní  Jarmile Jungbauerové a panu Vašku Myškovi za buřty a sladkosti pro dětičky, které na tuto akci věnovali. Městu Černošínu pak  za zapůjčení koše na oheň, ze kterého vzešly ty výborné buřty a klobásky. A hlavně děkujeme všem, kteří na akci dorazili a svou účastí tak podpořili dění v našem městě,“ posílají díky pořadatelky.
Další akce černošínských maminek je naplánovaná na 7. listopadu a bude se týkat Halloweenu. Více informací najdou čtenáři Facebooku MAMINKY ČERNOŠÍN.
Foto: archiv Merglová
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA