STRAŠIDLA ABSOLVOVALA BOBŘÍKA ODVAHY

11 listopadu, 2015|Posted in: Obecné

   Oslava Halloweenu se konala i v Černošíně v bývalém obchodním domě, kde se nyní nachází volnočasový prostor. „Nedávno jsme si tu s maminkami zařídili malou dětskou hernu. Maminky si třeba jdou zacvičit a děti si mají kde hrát. A jak se tak s maminkami scházíme, napadlo nás, připravit pro děti nějaké zpestření. A  tak jsme se domluvily na halloweenském posezení. Každá maminka přinesla nějakou dobrotu, a těch se tu sešlo. Děti přišly v různých kostýmech, velmi nápaditých i strašidelných. Přišlo jich skoro čtyřicet,“ uvedla jedna z pořadatelek Veronika Merglová.
   Řádění v maskách trvalo dvě hodiny, nechyběly ani soutěže, tanec a ochutnávání dobrot. Děti dokonce složily slib o nezlobení a stihly i absolvovat Bobříka odvahy. „Byl to bezvadný podvečer, všichni si to užili a byla tu skvělá atmosféra. Ráda bych poděkovala všem, kteří se podíleli. Už přemýšlíme nad další akcí,“ dodala Merglová.
MarS
Foto: Veronika Merglová
OLYMPUS DIGITAL CAMERA zzIMG_7786 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA