MELLS – BUDEME ROZŠIŘOVAT A PLÁNUJEME I AKCE

3 února, 2016|Posted in: Obecné

Poslední lednový víkend patřil Anglickému večeru, to znamená že v Mells bylo možno ochutnat speciální menu právě pro tento den. Restaurant bude v červnu ve Stříbře rok a stále pracuje na vylepšení. Více nám řekl majitel Denis Gabčo. „Začínáme samozřejmě postupně, v loni jsme to zkusili a zdá se, že bychom mohli pokračovat, lidé sem docela rádi chodí. Dokonce chceme rozšířit prostory o další místa, protože je tu často plno, nejenom o akcích, kdy máme speciality,“ říká mladý podnikatel. „Teď jsme zkusili večer po anglicku, příště třeba něco na téma karnevalu, plánujeme časem třeba i pravidelné hudební večery, vše je zatím jen v jednání. Mohly by tu třeba občas být i nějaké Oldies párty pro střední generaci a podobně. Ale to uvidíme časem. Zatím jen mohu říci, že máme nového šikovného kuchaře a že, pokud by zde v salónku někdo chtěl mít třeba svatbu či nějaké jiné setkání, ráadi mu vyjdeme vstříc, včetně výzdoby,“ dodal Gabčo.

V restauraci byly i Sabina Lamplová a Petra Vrbická. „Petra k nám přijela z Plzně, takže jsem ji ráda vzala na místo, kde se mi líbí. Jsme příjemně překvapeni krásným prostředím a atmosférou, je to tu stylové, nekouří se zde, to je velké plus. Něco takového bylo ve Stříbře potřeba, protože nic podobného tu nemáme,“ řekly mladé návštěvnice.

(pli)

mells_hudba7 mells_hudba9 mells_hudba17 mells_hudba36 mells_hudba39 mells_hudba41 mells_hudba46 mells_hudba70 mells_hudba71 mells_hudba72 mells_hudba80 mells_hudba81 mells_hudba94 nn1 nn2 nn3