JUNIORKY HRÁLY V HOLANDSKU

20 března, 2016|Posted in: Obecné

Volejbalový víkend v Holandsku

Juniorky z týmu TJ Sokol Kladruby byly pozvány na mezinárodní volejbalový turnaj do holandského města Exloo, který se konal minulý víkend 4. a 5. března.  Navázaly tím na dřívější spolupráci s týmem O.S.R., který v loňském roce navštívil Kladruby a poměřil síly s volejbalovými týmy z plzeňského kraje.
Juniorky bojovaly celý víkend proti hráčkám z holandských klubů a sehrály pět oficiálních zápasů v turnaji a další dva v promíchaných družstvech. Hrálo se na dva vítězné sety. Děvčata si nakonec domů dovezla pohár, který jim bude připomínat uplynulý víkend.
Oba dva dny byl zajištěn doprovodný program v podobě společenských her a aktivit. Ubytování a stravování bylo pod taktovkou rodičů hráček z týmu O.S.R. a všechny zúčastněné juniorky tak měly veškerý možný komfort a zázemí.
V létě se opět chystáme navázat na vzniklé přátelství mezi kluby a začínáme plánovat společné soustředění a malý turnájek.

Text a foto: Aneta Škorvánková

abcd1 abcd2 abcd3 abcd4 abcd5 abcd6 efgh1 efgh2 efgh3 efgh4 efgh5 efgh6 efgh7 efgh8 efgh9 efgh10 efgh11 efgh12 efgh13 efgh14 DSC_050