V TACHOVĚ BYL KVALITNÍ HUDEBNÍ NÁŘEZ

5 dubna, 2016|Posted in: Obecné

Sobota večer. Spousta lidí sleduje Českou MISS, ale pár skalních míří do liďáku v Tachově. Od sedmi vpouštějí pořadatelé natěšené máničky do sálu. Do sálu, kde se v zákulisí připravují kapely INTOLERANCE, BASTARD a hlavně CITRON. „V půl osmé vystoupila Intolerance, valašská kapela, což jsou starší pánové, na kterých se čas podepsal, ale rozbalí celkem slušnej metálek. Aby také ne. Kapela existuje 37 let, takže mají dost nacvičeno a docela jim to jde. Sál byl zatím poloprázdný, ale pak nastoupila kapela Bastard, ta si vysloveně užila svůj come back po 21 letech. Zpěvák, jako by to už někdy dělal, nejen plnil svou úlohu, ale rozproudil diváky, kterých citelně přibylo,“ uvedl návštěvník akce Petr Topinka ze Stříbra.  Dle něj šlo o kvalitní metálek.  Aby také ne. Kapela po svém návratu okamžitě plní první místa metalových hitparád.

Než nastoupila skupina Citron s Láďou Křížkem, už byl sál plný. „Dost jsem koukal, protože jsem tam viděl i lidi, které bych na akci podobného druhu zrovna neočekával.  Citróni s Láďou skvěle rozjeli a vzhledem ke zkušenostem, které mají, to samozřejmě bylo vydařené.  Po těchto peckách přilétla na scénu Tanja a rozbalila to jako za mlada. Jasná byla píseň Nad hlavou létá rokenrol a další. Střihla si i duet s Křížkem, kam jen jdou, lásky mé,“ pospal večer Topinka.

Citron pak pokračoval novými písněmi z jejich nových alb Rebelie vol.1 a 2. Křížek musel být spokojený. „On sice Láďa přibral pár kil a ztratil hodně vlasů, ale i v 53 letech má hlasový rozsah, který mu může závidět leckterý zpěvák. Celý koncert byl super a jsem rád, že jsem se ho zúčastnil a stálo za to tam být,“ řekl závěrem Topinka, autor přiložených fotografií.

MarS

 

IMG_9754 IMG_9756 IMG_9771 IMG_9833 IMG_9870 IMG_9876 IMG_9927