FARMÁŘI ZAČALI JEZDIT I DO ČERNOŠÍNA

25 září, 2016|Posted in: Obecné

První farmářské trhy se konaly v neděli dopoledne v centru Černošína. Stánků zatím přijelo jen několik, ale i tak byli nakupující rádi. „To tu nikdy nebylo a že tu bydlím už od roku 1967. Jsem ráda, nakoupila jsem si domácí klobásy, cibuli. Zdá se, že nabízejí kvalitní zboží. Myslím si, že by tu takové trhy mohly být častěji, neříkám každý měsíc, ale třeba aspoň čtvrtletně,“ říká návštěvnice trhů Jena Tomášková.
Získat trhovce pro Černošín nebylo snadné. „V podstatě jsme se domlouvali už několik měsíců zpět. Nakonec se to takto povedlo a já myslím, že časem se ještě nabídka rozšíří. Osobně bych byl rád, kdyby se zde takové akce mohly konat pravidelně, ale to více záleží na prodejcích a také na tom, zda u nás budou lidé nakupovat,“ uvedl starosta města Miroslav Plincelner.
Farmářské trhy se v našem regionu postupně dostávají na různá místa. Někde se stanou tradicí, jako například ve Stříbře, jinde zklamaní prodejci nemají tržbu a už se nevracejí.
MarS
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA