TACHOVSKO NA LOKTI PREZENTOVAL IVAN DAVID

26 září, 2016|Posted in: Obecné

Běh na hrad Loket, to byl seriálový závod, který se v sobotu běžel v Lokti. Mimo několika běžeckých dětských tratí byla v nabídce také pětikilometrová trasa a patnácti kilometrová. Celkem přijely soutěžit necelé čtyři stovky účastníků. „Musím říct, že počasí nám přálo, a to je v podstatě dobrý základ všech akcí. Tratě se rovnoměrně rozdělily, bylo to skoro napůl, padesát procent na dětské tratě, druhá půlka na dospělé, při čemž více dospělých běželo pětku. Jde už o třetí ročník tohoto běhu, další se koná 1. října na Veveří, za sebou už máme Točník, Bouzov a Kunětickou Horu. V Lokti je jedna z jednodušších tratí, je tu převýšení asi sto metrů, to Veveří, to bude správný běh do kopce, tak je to extrémnější,“ smál se  Martin Plecitý z organizačního týmu.
Loket si vybral i stříbrský Ivan David. „Koukal jsem po internetu, co se kde tento víkend běží a volba prostě padla na Loket. Udělal jsem dobře, byla tu perfektní trať, jsem spokojen. V nejbližší době plánuji ještě dva závody ve Stříbře,“ uvedl David, který startoval pod číslem 1123 a na 15 km potřeboval čas 1.01. 16,4 hodin, čímž byl ve své kategorii M 50-59 na první pozici.
Že soutěž zlákala lidi z celé republiky, je vidět na účastnících z Nové Vsi Pod Pleší. „Vyrazily jsme s rodinami a přáteli, děti si daly kratší trať, my pětku. Byla tu skvělá organizace, super počasí. Nakonec nás jen překvapil závěr tratě, vůbec jsme nečekaly, že v poslední části před cílem poběžíme do takového kopce, to mělo být radši obráceně,“ smály se Markéta Petráková a Simona Oravcová z Nové Vsi Pod Pleší.
Spolu s nimi si střihl pětku i desetiletý Rosťa Oravec se startovním číslem 233. “ Tak velký závod jsem běžel poprvé. Troufl jsem si s mámou, ale pak jsem jí stejně utekl. Já rád sportuji, tělocvik mě baví, rád také hraji fotbal,“ pochlubil se medailí nadějný mladý sportovec.
MarS
aaa OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA z zz