PRAKTICKÉ ŘEŠENÍ EET – PŘIJĎTE NA PŘEDNÁŠKU ZDARMA!

16 října, 2016|Posted in: Obecné

Předvedeme zdarma v úterý 18.10.2016 ve Stříbře. …
Pokud máte počítač s připojením k internetu a tiskárnu, stačí vám počítačový EET program a nic víc nepotřebujete.

Chcete-li vše dělat jako dosud a jen si co nejjednodušeji splnit své EET povinnosti, předvedeme vám počítačový program, do kterého neplátci DPH budou zadávat jen celkovou částku k platbě, stejně tak plátci DPH s jednou sazbou DPH, přičemž program sám dopočte základ a daň.

Bude-li celková částka obsahovat dvě sazby DPH, budou muset plátci DPH zadat vedle celkové částky ještě celkovou částku jedné daně, zbytek opět dopočte program. Po zadání údajů program odkomunikuje přes internet s webem finanční správy a vytiskne účtenku požadovanou EET. Cena EET programu při roční platbě vychází při přepočtu na měsíc pro neplátce na 99,- Kč včetně DPH na měsíc a pro plátce na 99,- Kč bez DPH na měsíc. Program si budete moci zdarma nainstalovat na odzkoušení.

Pokud nemáte počítač, tiskárnu či internet, seznámíme vás s nejlevnějšími možnostmi pořízení chybějících částí potřebných pro provoz EET včetně možného mobilního řešení  s využitím automobilu.

Dále vám nabídneme variantní počítačový program, který umí evidovat jednotlivé prodávané položky včetně jejich případného zařazení do sazeb DPH, takže program si sám dopočte nejenom celkovou částku k zaplacení, ale i daň a odpovídající základy DPH, pak odkomunikuje s webem finanční správy a vytiskne klasickou účtenku doplněnou o náležitosti EET. Program lze provozovat jak bez evidence stavu skladu, tak s evidencí stavu skladu.

Výše uvedené zájemcům zdarma předvedeme v úterý 18. října 2016 v zasedací místnosti firmy SoftAg STŘÍBRO s.r.o., přičemž jednotlivé předváděcí bloky začínají v 9:00 a v 17:30Z důvodu omezené kapacity zasedací místnosti se zájemci musí předem zaregistrovat v pracovní době na telefonu 374 623 540 nebo mobilu 739 058 269. O registraci na určitou hodinu si lze zažádat e-mailem s uvedením jména, IČO a telefonem  na skoleni@softag.cz, přičemž v odpovědi na e-mail vám buď požadovaný čas potvrdíme nebo v případě zaplnění termínu nabídneme jiný.

Informace k EET můžete sledovat ZDE.

Chcete-li znát všechny svoje EET povinnosti, pak se přihlaste na seminář k EET.

Ing. Josef Hrábek
SoftAg STŘÍBRO s.r.o.
nám. Svobody 219, Stříbro
Telefon: 374 623 540
Mobil: 739 058 269
E-mail: skoleni@softag.cz