KLÁŠTEREM VONĚLA ZABIJAČKA

Listopad 14, 2016|Posted in: Obecné

Nádvoří kladrubského kláštera a podloubí u vchodových vrat už pamatuje spousty různých vůní. Přes léto se zde line nejen vůně vařených dobrot ze zdejší klášterní restaurace, ale i vůně z nově otevřeného archivu parfémových vůní, v září pro změnu bývá cítit med, medovina a v listopadu je to již tradičně  vepřové. Nejinak tomu bylo i letos, kdy se zde ve dnech 12-13.11. konaly již páté vepřové hody. Výběr byl opět široký, jelítka, jitrničky, polévka, škvarky i škvarková pomazánka, tlačenky, klobásky …. prostě vše, co k pravé zabijačce patří.  Pochutnal si tak každý, kdo si dal něco dobrého ať už na místě či si odnesl mastnou dobrůtku domů.

Monika Šavlová

DSC_0525 DSC_0526 DSC_0527 DSC_0528 DSC_0529 DSC_0530 DSC_0531 DSC_0532