HONZA ZE STŘÍBRA SI ZAHRÁL V TELEVIZI

28 prosince, 2016|Posted in: Obecné, Rozhovory

Jan Vavřička, autor fantastických povídek a hobby herec ze Stříbra si zahrál v seriálu Soudkyně Barbara na TV Barrandov. A  určitě se při přípravě filmu nenudil. A tak jsem se zeptala na jeho dojmy z natáčení.

„Žijeme ve světě, který je plný televizní a filmové zábavy, ohromné nabídky televizních stanic a nekonečné záplavy online videí na internetu. Některá videa, klipy a filmy nás ovlivňují méně a některé filmové produkty s námi hodně zamávají. Mám rád, když se lidé baví.  Sám se rád směji anebo se naopak nechám dojmout … prostě, když sledujete něco – ať už v televizi nebo na internetu, co vás rozesměje, pobaví, přinese vám to pohodu, radost a dobrý pocit – anebo se například výborně pobavíte tím, že se bojíte u hororu a pak nemáte odvahu zhasnout a jít spát, tak je to absolutně v pořádku. Strávili jste čas něčím, co vám přineslo zážitek podle vašeho gusta.

Jsem moc rád, že jsem dostal šanci zahrát si v seriálu Soudkyně Barbara v epizodě Manžel z Marsu odpůrce Honzu Paličku. Mám velkou radost, že se diváci nad tímto dílem zasmáli a pobavili, alespoň tak soudím podle reakcí, které mi přichází formou SMS nebo na Facebook. Děkuji scénáristovi Petru Smazalovi za super scénář a herečce Pavlínce Kafkové i všem ostatním ve studiu za podporu a rady při natáčení.

A teď to důležité na závěr: Přátelé, kamarádi, čtenáři a diváci, nerozvádím se! Byla to jen šou! Svou skutečnou manželku Pavlinku nekonečně miluji a nikdy se jí nechci vzdát.

Chtěl bych vám všem  popřát  úspěšný a šťastný celý nový rok 2017.

Na zdraví a na vydařený nový rok si můžeme společně připít na náměstí ve Stříbře 1.1.2017 s tradičním hrníčkem horkého punče :-).

To je vzkaz od Jana Vavřičky ze Stříbra aneb televizního Honzy Paličky.

A zde můžete vidět Honzu v akci – záznam z TV:    https://www.youtube.com/watch?v=UEdXN_wy0Ho&feature=youtu.be

MarS

http://www.sihelska.cz/home/

nase-parta pravni-zastupkyne soudkyne-barbara