MIKULÁŠSKÝ BAREVNÝ MINIVOLEJBAL

9 prosince, 2016|Posted in: Obecné, PRO ŽENY

V neděli 4.12.2016 se v Kladrubech uskutečnil turnaj pod názvem „Mikulášský barevný minivolejbal. Tento turnaj pořádal oddíl DDM Stříbro – volejbal pro nejmenší, který má svoji novou zkratku OSR tzn. Opravdu Správní Rošťáci. Zúčastnilo se celkem 17 dětí, s ohledem na věk a dovednosti se hrálo ve dvou v kategoriích žlutý a oranžový minivolejbal. Hrálo se na předepsaných hřištích podle pravidel platných pro jednotlivé kategorie s přihlédnutím na skutečné možnosti jednotlivých dětí. Povzbuzovat a fandit přišli i rodinní příslušníci a vytvořili dokonalou soutěžní kulisu. Dík patří i členům ostatních volejbalových oddílů, kteří pomohli s přípravou hřiště a také při organizaci. Role rozhodčích jednotlivých zápasů se zhostili Marek Duspiva, Kateřina Mrňáková a Petra Jandíková, také jim patří poděkování. Všichni tři jsou bývalí členové stejného oddílu. Na závěr proběhlo slavnostní vyhodnocení. Vyhlašovaly se tři nejlepší družstva ve žluté kategorii a jednotlivci v oranžové kategorii. Vítězové obdrželi medaile, diplomy, věcné ceny a sladkosti. Je samozřejmostí, že s odměnou se nezapomnělo ani na družstva, která neměla tolik volejbalového štěstí. Za ceny patří poděkování DDM Stříbro, TJ Sokolu Kladruby a MěÚ Kladruby.

 Žlutí: 

1 . místo Jakub Kasl, Matyáš Horák

2. místo Anežka Zdvihalová, Nikola Šimková

3. místo Ema Větrovcová, Lucie Bubeníčková

4. místo Filip Hejplík, Klára Šimková, Rozárka Duspivová, Viktor Vačviric,

Jan Vačviric, Jan Škubal, Ondřej Kasl

Oranžoví:

1. místo Ondřej Ďurinda

2. místo Kateřina Stahlová

3. místo Alexandra Lehečková

4. místo Klára Kuršová

Myslím, že všichni zúčastnění si užili krásný sportovní den. (další  fotky z této podařené akce si můžete prohlédnout na www.kladruby.cz – galerie. Autorka M. Šavlová)

 Škorvánková M.

DSC_1151 DSC_1155 DSC_1159 DSC_1166 DSC_1168 DSC_1177 DSC_1179 DSC_1183 DSC_1196 DSC_1206 DSC_1207 DSC_1219 DSC_1223 DSC_1239