NAD STŘÍBREM PROLETĚLO UFO!

1 dubna, 2017|Posted in: Obecné

Dnes bylo spatřeno UFO ve Stříbře. Starosta je připraven na spolupráci!
Starosta nabídne meziplanetární spolupráci. Přečtěte si rozhovor!

Pane starosto, dnes jsme společně zahlédli létající talíř nad Stříbrem (VIDEO). Jsem rád, že jste na tuto situaci připraven a že můžete občany města Stříbra uklidnit, aby nevznikla zbytečná panika. Proč myslíte, že tu nad námi krouží a jak budete postupovat?

Na návštěvu mimozemské civilizace se připravuji již od roku 2005, kdy je tehdejší premiér Jiří Paroubek svým pamatným výrokem, cituji: „Ty zákony, které jsou potřeba ve prospěch této země, lidu této země, budeme schvalovat i třeba s komunisty, a kdyby tady spadli marťani, tak je budu schvalovat třeba s marťany, budou-li členy Poslanecké sněmovny!“, de facto pozval na naši planetu Zemi. 

Že si vybrali naše krásné město není náhodou. Již od od nepaměti jsme bytostmi z vesmíru sledováni a dokonce ovlivňováni.

Důkazem toho je, že nikde jinde na světě nenajdete takové rozmanité složení obyvatelstva. Horníci, dolníci, prostředníci, předníci, zadníci, vykřičníci, uličníci i další E.T.čníci – ti všichni a mnozí další mají mimozemský původ.

Na začátku návštěvy máme důležitý úkol. Naše praprapředky opít a ovlivnit jejich vnímání. Důvod návštěvy je totiž prostý. Mimozemšťané chtějí všechny své schopné stříbrské „potomky“ odvézt na svou domovskou planetu, aby pozvedli tamní skomírající civilizaci. A to nemohu jako starosta dopustit.

Nabídnu jim tedy v rámci meziplanetární spolupráce nejlepší zahraniční pracovníky/agenturníky z našich okolních mimozemských, pardon mimoměstských montoven. Bude to začátek velmi prospěšné mezigalaktické spolupráce.

Moc děkuji starostovi města Stříbra Karlu Lukešovi za názor a za uklidnění napjaté situace. Jdu mimozemšťany bez obav přivítat chlebem a solí.

Honza Vavřička

Aprílový redaktor Stribro.cz