MASOPUSTNÍ MINIVOLEJBAJ V KLADRUBECH

28 února, 2018|Posted in: Obecné

Masopustní barevný minivolejbal 24. 2. 2018 v Kladrubech

V sobotu 24. 2. 2018 se v kladrubské tělocvičně uskutečnil již druhý turnaj a tentokrát pod názvem „Masopustní barevný minivolejbal. Tento turnaj pořádal oddíl DDM Stříbro – volejbal pro nejmenší Kladruby stále pod zkratkou OSR tzn. Opravdu Správní Rošťáci. Zúčastnilo se 26 dětí. Hrálo se ve třech kategoriích žlutý, oranžový a červený minivolejbal, na předepsaných hřištích, dle pravidel platných pro jednotlivé kategorie s přihlédnutím na skutečné množnosti jednotlivých dětí. Povzbuzovat a fandit přišli téměř všichni rodinní příslušníci a vytvořili bezvadnou soutěžní atmosféru. Všechny děti ve všech kategoriích se moc snažily, bojovaly o každý míč a u každého bylo vidět výrazné zlepšení od minulého turnaje. Organizačně muselo dojít k rozdělení na skupiny a to na „červeno oranžovou“, „oranžovo žlutou“ a „červenou“.

Na závěr proběhlo slavnostní vyhodnocení. Vyhlašovala se tři nejlepší družstva v obou kategoriích a jednotlivci v červené. Všechny děti obdržely perníkové medaile, diplomy a drobné sladkosti. Vítězové navíc ještě opravdové kovové medaile a jednotlivci poznámkové bloky. Dík patří také členům ostatních volejbalových oddílů, kteří pomohli s přípravou hřiště, při organizaci a byli zastoupeni i v roli rozhodčích. Za ceny patří poděkování DDM Stříbro a TJ Sokolu Kladruby.

Červeno oranžová kategorie:

1 . místo Alexandra Lehečková, Ondřej Ďurinda

2. místo Rozárie Duspivová, Ondřej Kasl

3. místo Klára Kuršová, Kateřina Stahlová

4. místo Markéta Mašková, Daniela Jamrišková, Jakub Kasl, Matyáš Horák, Anežka Zdvihalová, Nikola Šimková

Oranžovo žlutá kategorie:

1. místo Jan Bláha, Filip Hejplík

2. místo Dominika Lehečková, Lucie Bubeníčková

3. místo Klárka Kuršová, Tobias Stahl

4. místo Viktor Vačviric, Jan Škubal, Alena Němečková, Nella Trochová, Ema Větrovcová, Jiří Martinec, Lucie Hejplíková, Eva Hradilová

Červená kategorie – jednotlivci: Ondřej Ďurinda, Alexandra Lehečková, Kateřina Stahlová, Klára Kuršová

Doufám, že si všichni zúčastnění užili krásný sportovní den. (Fotky z této akce si můžete prohlédnout na www.kladruby.cz – galerie.)

Škorvánková M.

Foto M. Šavlová