TEEPEE VE STŘÍBŘE

2 dubna, 2018|Posted in: Obecné

Velikonoční Bílou sobotu zakončili ve stříbrské Besedě zajímavým koncertem. Na tamním pódiu zahrála skupina Teepee a Those Goddamn Hippies. Právě na první jmenovanou skupina přišla většina místních posluchačů, neb zpěvák Miroslav Patočka pochází právě ze Stříbra. Půlroční pauza skupiny se zjevně vyplatila, nově přibyl bubeník Martin a vznikl nový singl Indie. Miroslav Patočka, který zpívá s neméně skvělou Terezou Lavičkovou se právě vydávají na evropské turné, které zahájili právě v domovském Stříbře.
Jejich cesta pak směřuje na známá místa, Bratislava, Salzburg, Berlín a další větší místa.
„Kromě vystupování pro zcela nové publikum v zahraničních městech se  těším na představení nových skladeb a aranží těch doposud známých domácímu publiku. Věřím, že pro nás toto turné bude dalším důležitým krokem vpřed a že své fanoušky příjemně překvapíme,“ uvádí zpěvák kapely Miroslav Patočka.
Mezi posluchači byla i Marie Sziliová ze Stříbra. „Jsou opravdu skvělí, já už na nich jednou byla, to hráli v kostele  a byla to úplně jiná akustika. Rozhodně je to skvělá kapela a bude jistě moc slavná.  Tu druhou moc neznám, ale poslechově je je také moc dobrá,“ uvedla posluchačka.