ZE SVATOJÁNSKÉHO VEČERA V ČERNOŠÍNĚ

24 června, 2018|Posted in: Obecné

V sobotu 23. června se v zahradě černošínského muzea konal Svatojánský večer. Ten letošní byl ale velmi chladný, přesto jej přišli lidé podpořit a užít si nevšedního programu, který skvěle moderoval Libor Marek. „Akce začala úderem 18. hodiny, kdy se nejmenším účastníkům představilo Divadlo z Bedny spolu s panem Pohodou. Poté se před návštěvníky postavilo skvělé šerm-divadlo Clatonia z Klatov s humornou scénkou Dva důchodci v mušketýrském. Nechyběl ani tajemný historický příběh z Černošína z roku 1842, který zahrál tým  SHŠ Zlatý Grál z Tachova.  No, a trochu relaxační hudby ohňová šou,to byla tečka za celým večerem,“ uvedl Libor Marek.
Podívat se na akci přijel také Jan Varous z Krásného Údolí. „Teď jsem nějakou dobu na žádné akce nechodil, takže po dlouhé době si užívám příjemný, byť chladný večer. Potkávám tu mnoho známých, je tu veselé vystoupení, zasmál jsem se, pobavil. Škoda toho počasí,“ řekl účastník večera.
Děti si také našly své. „Dobré představení, je to sranda, hodně se smějeme. Ale je tu hrozná zima, půjdu dřív domů, i moji kamarádi říkají, že jdou dříve,“ usmívala se Tonička Havránková ze Svojšína.
.
.