MODELKA KATEŘINA WOHLMANN VOTAVOVÁ TRÁVÍ HORKO V DOMÁCÍM BAZÉNU

2 srpna, 2018|Posted in: Obecné

Původem stříbrská, dnes světově uznávaná modelka i podnikatelka Kateřina Wohlmann (Votavová) tráví léto v Čechách. Jak sama říká, máme krásnou zemi, není potřeba pořád pendlovat někde za hranicemi, i když náhlého nápadu s výjezdem jinam se úplně nezříká. V horkém slunečné dni si našla i chvíli, aby mi odpověděla na otázky.
.
Vzpomínám si na první rozhovor s Vámi někdy před deseti lety. Připomeneme dnes Vaše první krůčky k modelinku?
Letos oslavím 32 let. S modelingem koketuji v podstatě už od mala. Sem tam byly nějaké módní přehlídky butiků, focení a podobně. Ale po roce 2010, když jsem byla ve finále Česká Miss 2010, jsem se rozhodla v tom více pokračovat a dosud se mi to daří a jsem opravdu vděčná. Je to vlastně i můj  koníček. Akorát už necestuji do zahraničí, protože rodinný život a ani práce mi to nedovolují.
.
 
Vy se ale neživíte jen předváděním modelů?
Momentálně k tomu všemu posledních sedm let podnikám. Mám v centru Českých Budějovic butik se značkovým prádlem a oblečením pro muže i ženy. Především se specializuji na poradenství spodního prádla, což mě baví. K tomu všemu vypomáhám s produkcemi, píšu sloupky do jednoho magazínu, v jižních Čechách pokračujeme s kolegyní v našem pořadu Trendyland, fotím a šlapu mola.
.
V roce 2017 jste se vdala, neplánujete už rodinu?
V červnu jsme s manželem oslavili první rok výročí od naší svatby. Stále stejně spokojeni. Jsme spolu sedm let a nenudíme se. Mám úžasného manžela, s kterým si vystačíme i sami dva. Parťáci do pohody i nepohody. Co se týká dětí, tak to máme otevřené a neřešíme to. Spíš to bereme tak, že až to přijde, tak to bude. Nemám ráda se stresovat z něčeho, co jen tak neovlivním.
.
Jaká je letošní dovolená, máte na ni čas?
Letošní léto trávíme v ČR. Zatím nemáme naplánováno někam vyrazit. Je u nás nádherně a tak aspoň využiji bazénu doma a na zahradě, protože kdy jindy, že?  Ale nevím, my se často rozhodujeme ze dne na den. Podle času. Už teď mám naplánované akce a přehlídky do konce roku.
.
Kde pobýváte nejraději?
Po celý rok pendluji mezi Budějovicemi a Prahou. Žiji půl na půl. Chvílemi je to dost hektické, tak o to víc mě pak baví, když si zajedu k rodičům do Stříbra. Stříbro mám ráda. Přeci jen jsem tam strávila své dětství a mládí. Pravda je, že když už tam přijedu, tak nejraději jsem u našich na zahradě, kde mám výhled na starou část města.
.
Co je u Vás nového?
U mě jsou novinky stále. Už teď pracuji na dalším ročníku Rooseveltovy ženy, což je můj projekt, kde jsou zapojeny i mé klientky z butiku. Letos plánujeme opět kalendář a výtěžek půjde na dobrou věc.
Taky připravuji e-shop s novým produktem speciálně pro ženy.
.
Foto: archiv KWV – Z přehlídek, od moře, doma
.