KLADRUBSKÝ MINIVOLEJBAL

15 prosince, 2018|Posted in: Obecné

Mikulášský barevný minivolejbal  9.12.2018

 

Dne 9.12.2018 se v tělocvičně ZŠ Kladruby konal  Mikulášský turnaj v barevném minivolejbale.  Pořádal ho kladrubský kroužek DDM Stříbro „Opravdu správní rošťáci“.  Jednalo se o první turnaj pro skupinu dvanácti nových členů. To bylo důvodem pro jejich slavnostní přivítání a přijetí. Tento rituál je spojen s předáním oddílových dresů a gratulací starších členů. Poté následovala důkladná rozcvička a série volejbalových utkání ve třech kategoriích a to dle zkušeností a dovedností dětí.  Po prvním kole následovala přestávka na oběd a pokračovalo  se kolem druhým. Společenské a kolektivní hry vyplnily čas do závěrečné slavnostního vyhodnocení.   Turnaje se zúčastnilo 27 dětí. Všechny děti statečně bojovaly o každý míč a tady jsou výsledky:

Skupina A:

  1. Ondřej Kasl, Viktor Vačviric
  2. Ondřej Ďurinda, Lucie Bubeníčková
  3. Alexandra Lehečková, Nella Trochová
  4. Pavel Kubizňák, Jan Vačviric
  5. Tobias Stahl, Kateřina Stahlová

Skupina B:

  1. Daniela Böhmová, Alena Němečková
  2. Alžběta Kubizňáková + kolektiv
  3. Filip Hejplík, Jiří Martinec
  4. Eva Hradilová, Lucie Hejplíková

Skupina C:

  1. Natálie Kalabusová, Patricie Hanzlíčková
  2. Daniel Železný, Ondřej Kadlec
  3. Veronika Vargová, Miroslava Pelánková
  4. Klára Kalabusová, Klára Kadlecová
  5. Kryštof Šrámek, Jan Hradil

Každý z účastníků obdržel mikulášský balíček se sladkostmi, perníkovou čertovskou medaili ,  diplom a první tři místa medaili kovovou, jak jinak než s čertem, andělem a Mikulášem.  Po společném focení a velmi hlasitém závěrečném pokřiku byl turnaj ukončen.

Doufám, že si všichni užili sportovní neděli. Dík patří nejen pořadatelům, ale i všem co při organizaci a přípravě turnaje pomáhali.

Miroslava Škorvánková

Foto: Monika Šavlová

.