FARMÁŘSKÉ TRHY V PLZNI NYNÍ KAŽDOU SOBOTU!

13 dubna, 2019|Posted in: Obecné

V Plzni se po tříměsíční odmlce rozjely Farmářské trhy. Podle pořádajícího Tomáše Poppa se každou sobotu dopoledne sejde kolem pěti desítek stánkařů s domácími produkty. „Zájem je snad o vše a fronty u stánků to dokazují. Zájem je teď o zeleninu, medvědí česnek, na své si přijdou i milovníci sýrů, uzenin, pečiva. Časem budeme mít i domácí vajíčka, po těch také bývá poptávka. Trhy nyní budou každou sobotu od 8 do 12 hodin, mimo 4. května, 8. června a 7. září. Jinak budou každou sobotu až do prosince,“ uvedl Tomáš Popp.
Nakoupit si přišla také Lucie Strejcová z Tymákova. Chodíme sem od loňska a už tak nějak pravidelně každý měsíc.  Nejvíce nakupuji u řezníků a u pekařů. Dnes už mám perníčky, jdu pro zeleninu a ještě uvidím, co vše nakoupím,“ řekla návštěvnice z Tymákova.
Už po hodině po otevření trhu se začalo ozývat. „Nemáme, už nemáme, jen to, co tu zbylo, tak si vezměte koláčky, ještě máme oříškové a tvarohové? Byl výběr sladkého i slaného, ale už máme jen pár kousků,“ usmívaly se dvě milé pekařky z Plzně.
MarS
.
.