Z POSTUPOVÉ SOUTĚŽE V TANCI PŘIVEZLY HOLKY ZLATO!

4 dubna, 2019|Posted in: Obecné, PRO ŽENY

Do Chebu se na taneční soutěž vydaly malé tanečnice z Černošína pod vedením Veroniky Merglové. Šlo o postupové kolo taneční soutěže Mia Festival. A právě černošínské těleso 11  Stars  postoupilo na Mia  League do Prahy, které se bude konat 26. května. Z velkého úspěchu má Veronika Merglová obrovskou radost. „Vezly jsme novou choreografii Believer, která byla zařazena do kategorie Výrazový tanec/ hobby.
V kategorii proti nám stály dvě Základní umělecké školy. Jedna z Horního Slavkova a druhá z Františkových Lázní. Atmosféra na soutěži byla parádní, s děvčaty jsme si to užívaly. Na této soutěži bývá hostem Honza Onder (tanečník a účastník známé televizní taneční soutěže StarDance). Letos se účastnit nemohl a poslal za sebe skvělou náhradu, kterou byla Veronika Lálová (též tanečnice a účastnice televizní taneční soutěže StarDance). Děti si při rozcvičce vyzkoušely kroky karnevalové Samby pod vedením právě Veroniky Lálové.
Ve své kategorii jsme tančily jako první, takže jsme to měly hned za sebou a mohly jsme se dívat na ostatní taneční soubory.  Musím říct, že já jsem byla nejnervóznější článek z celé naší taneční skupiny, protože jsem holkám moc moc přála hezké umístění. No… a ono se moje přání vyplnilo.,“ říká s úsměvem na tváři vedoucí malých tanečnic Veronika Merglová z Černošína.
Děvčata se do Prahy v květnu těší, ale pokud by je někdo chtěl vidět už dříve, mám možnost třeba na černošínské pouti 27. dubna.
.