VE STŘÍBŘE NATÁČELI OTÁZKY TONDY PROCHÁZKY

10 května, 2019|Posted in: Obecné

Pořad Českého rozhlasu Plzeň zavítal ve čtvrtek do stříbrského kina Slavia. Plzeňský herec, dramatik a režisér v jedné osobě Antonín Procházka si pozval velmi zajímavé hosty, krásnou a veselou herečku Janu Paulovou a charismatického herce Martina Stránského. A večer se odvíjel v duchu humoru a bouřlivého smíchu, kdy hlediště obsadilo přes dvě stovky diváků.
Mezi nimi byla i Bohuslava Bubnová. „Mně se představení moc líbilo, já na Tondu Procházku jezdím už z doby před revolucí, hrál v Komorním divadle v Plzni, jak jsme říkali v káčku. Měli jsme permanentku, ráda na ty zájezdy do divadla vzpomínám. Dnes tu měl úžasné hosty, dobře vybral, díky,“ uvedla Bubnová ze Stříbra.
Herec Martin Stránský zná Stříbro velmi dobře. „Já mám tady na Tachovsku nedaleko Stříbra chalupu, takže sem pravidelně jezdím. Stříbru moji rodiče říkají betlém. Jsem tu často, houbařím a dost kutím. Teď třeba opravuji plot a to jsou práce, co mě baví,“ usmíval se Martin Stránský.
Jana Paulová a Antonín Procházka znají Tachovsko méně. „Spíše, když jsme tu v okolí někde hráli, například v Tachově. Rozhodně ale Tachovsko už rozkvetlo,“ shodují se.
Posluchači uslyší tento pořad na vlnách Českého rozhlasu Plzeň ve dnech 25.5. a 1.6. od 13.03  hodin.
Video zde:
MarS
.