ROZDALI VITAMÍNY SENIORŮM

6 května, 2020|Posted in: Obecné

Několik desítek balíčků plných vitamínových produktů roznášeli zástupci města Černošína svým klientům v Domě s pečovatelskou službou. Dárkové balíčky dodala firma Ideal Automotive Bor s.r.o.  Dárky seniorům roznášel osobně starosta města Miroslav Plincelner s místostarostkou Hanou Merglovou. „O naše seniory se snažíme starat pravidelně, pokud to jde, dostávají od města pravidelné informace a roušky. A ted´ i za pomoci této firmy i hodně tolik potřebných vitamínů. Situace je zatím těžká, ale věřím, že to všichni zvládneme ve zdraví,“ uvedl starosta Miroslav Plincelner.
Senioři byli mile překvapeni a dveře otvírali s úsměvem. „Děkujeme moc, jste opravdu moc, jste opravdu hodní. My opravdu vitamíny teď vítáme, nejvíce třeba vitamín C nebo hořčík. Díky vám budeme tak zdraví, že ani nemusíme pít pivo,“ smály se Věra Honzlová a Josefa Slobodová.
Radost měl i Pavel Nekuda. „Jé, to jsem rád, že jste si na nás vzpomněli, to potřebuji, hlavně ten hořčík na křeče. Tak to jsem opravdu spokojen a děkuji všem,“ usmíval se Nekuda.
Město Černošín děkuje za seniory  firmě Ideal Automotive Bor s.r.o. za vitamíny, které dostaly i pečovatelky.
.
.