ZDENĚK ŠTYBAR TRÁVIL DOVOLENOU VE STŘÍBŘE

6 července, 2020|Posted in: Obecné

Letní dovolenou trávil český profesionální cyklista a cyklokrosař, trojnásobný mistr světa v kategorii elite Zdeněk Štybar ve Stříbře, kde má rodiče. Kromě pravidelných tréninků na kole využil svůj volný čas na setkání s přáteli a také na návštěvy po okolí.

Ale nejvíc si užíval své rodiny a oslavy pátých narozenin synka Lewise. „My už je neviděli od Vánoc, pak byly uzavřené hranice kvůli korona viru, aspoň přes sociální sítě jsme komunikovali. Teď jsme si ho užili celé dva týdny, a byla zde i rodiny Ine z Belgie, protože jsme společně oslavili páté narozeniny malého Lewise.  Jsem rád, že to takhle vyšlo. No, a za pár dní, tedy počátkem srpna už náš Zdeněk zahajuje cyklo sezonu prvními závody,“ uvedl otec cyklisty Zdeněk Štybar starší ze Stříbra.

Zdeněk Štybar mladší vzal svou rodinu i po Stříbře, nezapomněl se také podívat do hornického skanzenu u řeky Mže. „Říkal, že u nás ještě vlastně nikdy nebyl, neměl čas, jen jednou snad na hornickém Mikuláši. Tak jsme je všechny provedli, vypravili jsme jim i hornický vláček kolem řeky. Dokonce se tu objevili i fanouškové, kteří se chtěli s panem Štybarem fotit. Děkujeme za návštěvu,“ uvedl místopředseda hornického spolku Karel Neuberger.

MarS

 

.