LUCIE VONDRÁČKOVÁ A DAN DOBIÁŠ TOČÍ KLIP!

30 července, 2020|Posted in: Obecné

Lucie Vondráčková a Dan Dobiáš se sešli v Plzni, aby společně natočili videoklip v sedmnáct let starému duetu Jen se směj. Písnička se stále po letech hraje a je oblíbenou, fanoušci poptávali i klip. A ten se za několik měsíců objeví, jak říká muzikant Dan Dobiáš. „Já už ani nevím, proč jsme to tehdy nestihli dotočit. Pořád bylo plno práce, nedokázali jsme se sejít, pak se Lucka na několik let odstěhovala mimo republiku, tak jsme se ani nevídali. Ale teď jsem rád, že to dáme. Já myslím, že i když je to po mnoha letech, že to vůbec nevadí, že je vlastně fajn, že se ta písnička za ty roky neoposlouchala a konečně došlo i na klip,“ říká Dobiáš, s tím, že úžasný text před lety napsala přímo Lucky maminka Hanka.
Lucie Vondráčková se na natáčení těšila. „Dopředu jsem vůbec netušila, co se bude dít, jen , že se snad budu houpat na houpačce a chodit parkem. Nechám vše na režisérovi a jeho týmu, věřím jim. Něco jiného by bylo, kdybych si ten klip připravila já, to bych nikoho neposlouchala,“ smála se křehká zpěvačka Lucie Vondráčková.
Setkání s Danem Dobiášem jí vyvolalo i spoustu vzpomínek. „My se fakt známe asi dvacet let, potkali jsme se v muzikálu Starci na chmelu. A když mi teď volal, jestli ten klip natočíme, tak jsem se smála, že je to přece moc stará věc. Ale pak jsem si tak šla pěšky po Praze, sluchátka na uších a tu písničku jsme si pustila. A najednou si tak říkám, že to je vlastně ještě pořád dobrá věc, a že bychom do toho fakt měli jít a teď tedy už na tom pracujeme,“ dodala Lucie Vondráčková, která zdraví všechny čtenáře.
Klip natáčí mladý režisér Alexandr Sedláček. „Měl jsem za úkol od studia All 4 Bands vymyslet takový letní klip, řekl jsem si, proč ne, a šel jsem do toho a točíme. V klipu kromě obou zpěváků uvidí diváci také krásná místa města Plzně, Například zdejší Luftovu zahradu, která je opravdu nádherná, ale také další části města, kam se postupně přemístíme,“ řekl za celý tým režisér Sedláček.
MarS
.
.