MEMORIÁL VOJTY ŠRÁMKA

19 září, 2020|Posted in: Obecné

Memoriál Vojty Šrámka

Již tradičně se první sobotu v září konal Memoriál Vojty Šrámka. Jsme rádi, že účast na tomto již 13. ročníku byla vcelku hojná a věříme, že všichni zúčastněni, závodníci, ale i ti co se přišli podívat, byli spokojeni. A to nejen díky počasí, které se vydařilo.

Závodu se zúčastnilo celkem 45 lidí, kteří byli rozdělení do 4 kategorií. Muži, ženy, mladší děti a starší děti. Své dovednosti si závodníci mohli vyzkoušet hned v několika disciplínách. Střelba z malorážkové pušky, malorážkové pistole, ze vzduchovky, v hodu šipkami a také v testu zručnosti, který nadělal soutěžícím asi nejvíce starostí. Pouze v kategorii mladších dětí jsme nahradili střelbu z malorážek střelbou z kuličkové pistole. V kategorii mužů se na prvním místě umístil Miloslav Synáč, který nasbíral celkem 245 bodů. Na druhém místě se umístil Petr Hradský s 229 body. Třetí příčka patřila Zdeňku Korčíkovi s 227 body. V ženské kategorii nejvíce zabodovala Martina Zábranová, která posbírala celkem 187 bodů. Druhé místo patřilo Tereze Šimkové se 177 body a bronzovou medaili si odnesla Lucie Křížová se 148 body. V kategorii starších dětí se na stupně vítězů postavili od prvního místa Pavla Křížová (170 bodů), Petr Šándor (145 bodů) a Filip Horák (131 bodů). V kategorii mladších dětí si zlatou medaili vystřílel Zdeněk Korčík se 132 body, druhé místo patřilo Adéle Synáčové se 123 body a bronzová medaile se zaleskla na krku Elišky Havránkové, která nasbírala 107 bodů.

.

Za tým pořadatelů si troufám říct, že jsme si tento den velice užili a doufám, že tato spokojenost panovala na všech stranách. Těšíme se na další setkání s ostatními příznivci sportovní střelby na 14. ročníku.

.

Radek Kuvík – Předseda SSK Kladruby

.