NAKRMTE S NÁMI ZVÍŘATA V ZOO…

25 listopadu, 2020|Posted in: Obecné, Ostatní, Zvířata

Všechny zoologické zahrady jsou uzavřeny, takže kam neproudí vstupné a nákup upomínkových předmětů a tak dále, takže vzniká nepoměr. Nikdo se neptá, zda zvířata v době krize také žerou nebo potřebují léky a péči. Všem je jasné, že tomu tak je, ale kde brát peníze? Samozřejmě jsou pomoci různých subjektů, také adopce, něco se dá získat přes e-shop. Při velikosti a počtu zvířat je to vše v nynější krizi ale málo!
Pojďme pomoci!  Adoptuje zvíře na dálku, objednejte si dárky přes e-shop, zajistěte si dárkové poukazy atd.
Můžete přinést nějaké přebytky?  Co donést za pochoutky říká za plzeňskou  ZOO Martin Vobruba. „Nepotřebujeme věci podléhající rychlé zkáze nebo v horším stavu, místem odevzdání je budova ředitelství  v ZOO.  Uvítáme ořechy, žaludy, kaštany, podzimní plody, dýně, jablka, zeleninu, ale nechceme třeba tvrdé pečivo. Více informací najdete na našem webu či face profilu. Za každou pomoc budeme rádi,“ říká Vobruba.
V tomto stavu bývají linky obsazené, komunikace je teď složitější, ale snad by mělo jít se spojit s recepcí (378 038 325) v případě OPRAVDU DŮLEŽITÉHO  dotazu, jinak prostě pomoc směřujte přímo do budovy ředitelství!
A já posílám dík všem, co pomůžou jakoukoliv pomocí!
WEB – kde najdete více info o pomoci, adopci atd:   https://www.zooplzen.cz/
MarS
Foto: archiv ZOO
.