PŘEHLED VÍKENDOVÝCH AKCÍ

13 července, 2021|Posted in: Obecné

Vernisáž výstavy obrazů
Kladruby – Umění nezná hranic, tak se jmenuje nově nainstalovaná výstava obrazů Jana Rybeckého a Andreje Vystropova. Slavnostní vernisáž se bude konat v kladrubském muzeu v pátek 16. července od 18 hodin. Na místě zahraje skupina Corchen. (sih)
Bleší trh ve Stříbře
Stříbro – Bleší trh se bude konat ve Stříbře, a to v sobotu 17. července od 9 do 12 hodin v prostoru bývalé hasičárny na stříbrském náměstí. Nakoupit a prodat lez oblečení, obuv, dekorace, sportovní věci i hračky. (sih)
Petra Janů v Bezdružicích
Bezdružice – Město Bezdružice zve na koncert Petry Janů – Amsterdam, který se bude konat tuto sobotu 17. července od 17 hodin na Náměstí Kryštofa Haranta v Bezdružicích. Vstupné činí 350 korun. (sih)

Odyssea v Černošíně                                                                                                 Černošín – Odyssea zavítá do černošínské farní zahrady 17. července. Začátek je ve 21 hodin a vstupné činí 200 korun. (sih)

 
Vláčková dráha v Cebivi

Cebiv – V rámci Bezdružického parního léta ve dnech 17. a 18. července by měla parní lokomotiva okolo desáté hodiny zastavit i v Cebivi. Tam bude asi hodinku stát a nabírat vodu, mezitím se pasažéři mohou pokochat v čekárně, kde bude připravená malá vláčková dráha v poměru 1:25. Je zajištěno i občerstvení! (sih)
 
Vzorná hospodyňka ve Stříbře
Stříbro – Hezkou výstavu můžete vidět ve stříbrském muzeu. Nese název Vzorná hospodyňka, aneb z domácnosti našich prababiček a většinou expozice přivezli Jarmila Straková z Andělic a Jiří Sauko z Branky. Výstava potrvá až do 11. září. (sih)
Kočičí výstava v Černošíně
Černošín – V černošínském muzeu můžete vidět do konce léta Kočičí výstavu, která zahrnuje všechny možné kočičí obrazy, sochy, oděvy, jsou tam kočičky i ve špercích, psacích potřebách, hračkách nebo i jako vánoční ozdoby. Kočičí výstava končí posledního srpna a je otevřena vždy od úterý do soboty do deseti do šestnácti hodin. (sih)