Pojďte relaxovat do bazénu!

22 dubna, 2023|Posted in: Články, Města, Obecné

Máte pocit, že potřebujete vypnout? Možná by vám pomohlo Watsu! Pokud to neznáte, měli byste se přihlásit na úterý 20. dubna od 14 hodin na Den WatsU , kterým vás provedou zkušené lektorky ve Wellness centru v Konstantinových Lázních. „Jde o relaxaci v teplé vodě. Dostanete na nohy takové plováky a pak už se vám po celých šedesát minut věnuje terapeut. Dostane vás určitou péčí k pocitu uvolnění, prouděním teplé vody dojde k mobilizaci kloubů, k uvolnění zatuhlých částí těla. To je jedna část, druhá je pak emociální, kdy vlastně ve vodě, které má kolem 34 stupňů, tedy co nejvíce přibližně k teplotě těla, se dostáváte k takovému jakoby i smyslovému uvolnění, a ten pocit ještě umocňuje to dovršení Watsu. Není to jen masáž, je to zážitek, to se musí zkusit, nejde to úplně popsat,“ vysvětluje studentka Watsu Michaela Krejčová.
Terapii si vyzkoušela i Dana Váchová. „Je to úžasné, stav beztíže, teplo, vracíte se někam hluboko do dávného dětství, já doporučuji,“ smála se rozprostřená na hladině, jištěna rukou terapeutky.
Tatím je to první akce tohoto druhu z Plzeňském kraji. „Tady je to novinkou, jinde ve světě je to už známé. Chtěla bych poděkovat manažerce Wellness centra Janě Opavové za vstřícnost a pomoc na přípravě této akce. Pokud bude zájem, naplánujeme další Den Watsu na letošní podzim,“ dodala Michaela Krejčová.
Více informací na tel: 774 604 075
.