FINÁLE MOTUL CUP

11 října, 2015|Posted in:

#_LOCATIONMAP

Datum / čas
Date(s) - 11/10/2015
8:00

kategorie ne kategorie


Finále MOTUL CUPu opět ve Stříbře

Stejně jako v loňské sezóně se na Terénu sv. Petra ve Stříbře uskuteční finále MOTUL CUPu, sdruženého přeboru SMS motokrosu středních, severních a západních Čech. Oblíbený seriál se u nás představí netradičně v krátké době podruhé. Tentokrát to bude v úplném závěru sezóny v neděli 11. října 2015.

Na konci letošních prázdnin bylo na 2 tisíce návštěvníků zvědavo na kvalitní motokrosovou podívanou vyšperkovanou drsným velkým skokem přes silnici. V silné konkurenci se prosadili i domácí závodníci, když Rudy Weschta vyhrál nejprestižnější třídu MX1 a Kuba Kos byl nejlepší v kategorii Hobby MX1.

Také říjnové finále slibuje divákům prvotřídní zábavu. Denní program nabídne pouze „velké“ třídy MX2, MX1 a Veterán, chybět budou malé motorky i veteráni klasici. Doprovodnými závody budou pohárové třídy Hobby MX2 a Hobby MX1. Vše proběhne dvojnásobně dramaticky, protože kromě boje o denní vítězství se bude soupeřit též o konečnou podobu seriálového pořadí. Dopoledne vyplní od 8 h tréninky volné a měřené, závodní rozjížďky zahajují ve 13 h. Kompletní časový plán a další aktuality naleznete na stránkách pořadatele www.amkstribro.cz.

Kromě sportovní zábavy na vás samozřejmě čeká tradiční komfort našeho terénu. Nikde jinde si motokros neužijete jako ve Stříbře! Výhled na celou trať, bohatý bulletin, občerstvení, parkoviště, sociální zařízení anebo výkonné ozvučení oživené komentářem Petra Maršálka a Míry Šimka. To jsou znaky stříbrské kvality. Mládež do 15 let jde zdarma, dospělí za rozumných 100 Kč. Hlavními mediálními partnery akce jsou Tachovský deník a rádio Kiss Proton Plzeň. Akce je spolufinancována městem Stříbro.

Pořadatelé z AMK Stříbro srdečně zvou všechny příznivce k návštěvě.

 

Text: Miroslav Šimek

Foto: Václav Šůcha

 

mx15_10_titl_www