KŘEST VÍN Z BOTANICKÉ ZAHRADY V PRAZE

6 června, 2018|Posted in:

#_LOCATIONMAP

Datum / čas
Date(s) - 06/06/2018
14:00

kategorie ne kategorie


Dobrý den,
ráda bych Vás jménem ředitele Botanické zahrady hl.m. Prahy pozvala na slavnostní křest vín ročníku 2017 vinice sv. Kláry trojské botanické zahrady. Vína, která jsou pěstována a vyráběna přímo v Botanické zahradě hl.m. Prahy, jsou každoročně oceňována řadou medailí na prestižních soutěžích vín.
Kmotry ročníku 2017, kteří toto víno slavnostně pokřtí jsou –prof. MUDr. Milan Šamanánek, DrSc. – přední český dětský kardiochirurg, zakladatel prvního dětského kardiocentra na světě, milovník a odborník na víno, společně s krásnými dámami – herečkou Janou Švandovou, Mahulenou Bočanovou, Markétou Hrubešovou a Světlanou Nálepkovou.
Kdy: 6.6.2018 ve 14 hodin
Kde: Viniční domek, vinice sv. Kláry, Botanická zahrada hl.m. Prahy, vchod ulice Pod Havránkou, Praha 7
Budete moci mezi prvními ochutnat vína ročníku 2017 a popřípadě ochutnat i další novinky  z produkce vinařů sv. Kláry, které rozhodně stojí za ochutnání a jsme na ně velmi pyšní.Také Vám představíme velmi bohatý program vinice sv. Kláry , který pro tento rok připravili naši vinaři pro širokou veřejnost. Na návštěvníky čeká řada vinařských akcí.
 
Na křestu je možné udělat rozhovor s kmotry vín ročníku 2017, ale také mimo vinařů k rozhovorům bude k dispozici i ředitel Botanické zahrady hl.m. Prahy Bohumil Černý.
Prosím o potvrzení Vaší účasti na můj email nebo telefon 602 200 445.
Krásný den a děkujeme za Vaši přízeň.
Darina Miklovičová
Public Relations & Communications Consultant 
mobil: 602200445