VÝTĚŽEK Z PLESU PŮJDE NA LÁZEŇSKÝ POBYT PRO KUBÍKA

10 dubna, 2019|Posted in: Obecné

V Kostelci se nedávno konala Josefovská zábava. Zajímavý program přilákal spoustu lidí a výtěžek z plesu půjde na dobrou věc, pomůže malému nemocnému Kubíčkovi Peteříků k lázeňskému pobytu, který nutně potřebuje.

Více uvedla Martina Kubínová. „Ples měl v programu módní přehlídku, taneční vystoupení i dámskou volenku. Pak jsme dražili některé Kubíkovo hračky, se kterými si už nehraje. K tanci a poslechu hrála kapela DADA band,“ uvedla Kubínová.

Celkový výtěžek z plesu byl nakonec krásných dvacet tisíc korun, při čemž po třech tisících přidala také kladrubská mateřinka a TJ Sokol Kostelec. „Za takovou částku už může Kubík lázeňský pobyt nastoupit a my mu držíme palce, aby mu pomohl,“ dodala Kubínová.

Malý Kubík, se který se osud nemazlil, tedy může jet do lázní. V nabídce má lázeňský komplex v Teplicích a Sanatorium Klimkovice ve Slezku. Jeho život  není jednoduchý, narodil se předčasně a nedýchal, po čase mu byla diagnostikována epilepsie, má poškození zraku/CVI/ a nystagmus. Ale je to bojovník! Pro Kubíčka a jeho rodinu je důležitá každá i sebemenší pomoc. Takže, kdyby se ještě našel někdo, kdo by chtěl pomoci, neváhejte mě kontaktovat!

Foto: archiv Kubínová

.