ZDOBILI VELIKONOČNÍ PERNÍČKY

12 dubna, 2014|Posted in: Obecné

V Domě dětí a mládeže ve Stříbře se v sobotu konal kurz zdobení velikonočních perníčků. Akce byla určena pro všechny generace, jak uvedli organizátoři Oldřich Koubek a Štěpánka Vrátníková. „Tento kurz se koná potřetí, vstup je pro všechny zájemce. Máme předpečené perníčky různých tvarů a účastníci kurzu se zde naučí lepit chaloupky, vajíčka a následně je dozdobit. Výtvory mohou sníst, nebo si vzít domů,“ uvedli pořadatelé.

Že perníčky opravdu chutnají nám hned potvrdila šestiletá Terezka Zítková. „Ozdobené kytičky jsem snědla. Teď jsem udělala talířek a ještě ozdobím perníková vajíčka. Ta si pak vezmu domů a vystavím je tam. Doma už máme jako výzdobu sluníčka v oknech,“ řekla malá slečna.

S dcerkou Evičkou přišla i Marie Lipchavská. „Zajímavý kurz, chválím, že zde mohou být i celé rodiny, to je v dnešní době moc důležité. Jen by měla být větší účast,“ myslí si návštěvnice.

Oldřich Koubek nejen pořádá kurzy pro veřejnost, ale také ve Stříbře vede Klub mladých včelařů, který reprezentuje na různých soutěžích a vozí řadu ocenění.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA