V LÁZU BYLY RYBÁŘSKÉ ZÁVODY

4 května, 2014|Posted in: Obecné

Rybářský spolek Láz připravil na první májovou sobotu rybářské závody. Ty se konaly  na nově upraveném rybníku přímo na návsi. „Dříve jsme je dělali na horním rybníku na okraji obce. Ale v posledních letech jsme obnovili tento rybník, je odbahněn, vyčištěn a zarybněn. Rybáři zde mohou chytit kapry, karasy, drobnou bílou rybu, ale jsou tu dokonce i amuři,“ uvedl měřič ryb Jaroslav Mašát.

Na okraji vody se sešlo celkem 51 rybářů, z toho bylo deset dětí a žen. Ze sousedních Kladrub přijel Josef Švarc. „Jsem jen rekreační rybář. Dnes mi to moc nejde, ryby neberou, je velká zima. Musím se zahřívat pivem a grogem. Ale aspoň se tu sešla dobrá parta,“ řekl Švarc, který se chystá i na kladrubské závody.

Z mladších rybářů přišel domácí Pavel Ryp, kterému je 12 let. „Mně náhodou berou, už mám plno karasů. Chytám je na žížaly. Chodím na rybářský kroužek do Kladrub, tam nás učí Bohouš Kraus a Petr Havránek. Nejraději jezdím s tátou chytat na bonětický rybník,“ uvedl mladý rybář, který díky výsledkům  získal třetí místo.

Výsledky:

Děti:

1. Simona Krausová – Kladruby

2. Václav Havránek – Kladruby

3. Pavel Ryp – Láz

 Dospělí:  (neuvedli jména)

1. Kaufner – Bor

2. Hrdlička  – Mariánské Lázně

3. Zuman – Bor

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA