VE VÍCHOVĚ BYLI DUCHOVÉ!

16 listopadu, 2014|Posted in: Obecné

Občanské sdružení Víchov připravilo pro děti sobotní výtvarné odpoledne. Téma bylo duchové, a tak se v bývalé místní kovárně sešly děti, které za pomoci rodičů vyráběly duchy.

„Plastový míček jsem zabalila do krepového papíru a zavázala, to je hlava. Potom ještě nastřihám sukni. Až bude tma, půjdu s dětmi na lampiónový průvod. Ale úplně nejvíc se těším na to, že za měsíc budeme péct cukroví a pak přijde Ježíšek,“ řekla devítiletá Eliška Šafránková z Víchova.

Sdružení takto připravuje několik akcí ročně. „Hodně děláme ty tématické výtvarné dílny, dnes jsou to duchové, ale děláme také třeba jarní a podobně. Do konce roku se chystáme také do Černošína na vánoční trhy,“ uvedla členka sdružení Jiřina Vladařová.

Lampiónový průvod prošel obcí, ale držel se více v bytové zástavbě. „Nemáme tu u silnice chodníky, tak je to pro děti nebezpečné, proto volíme trasu bokem. Ale chodníky už nám jsou přislíbené, tak teď už se jen těšíme a doufáme, že budou brzy,“ řekli víchovští obyvatelé.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA