STUDENTI MĚLI MAJÁLPLES

17 dubna, 2015|Posted in: Obecné

 Obchodní akademie ve Stříbře pořádala v pátek 17. dubna Majálples v tamním kulturním domě. K tanci a poslechu hrála kapela Revolever, která se dlouhodobě odmlčela. „V podstatě původní sestava zanikla, ale protože je to tak trochu moje srdeční záležitost, snažil jsem se ji obnovit, byť v jiném složení. Za týden hrajeme na černošínské pouti, takže zveme všechny zájemce,“ vzkazuje Jakub Fišer.
V programu vystoupili studenti se slavnostním předtančením, které nacvičili pod dozorem choreografky Kláry Bočkové. Vystoupili i Richard Nedvěd a Bára Zemanová. Vše pečlivě připravené. „Je to hezké, že si to studenti umí zorganizovat. Ale moc mě zaskočili datem, nelíbí se mi, že nedodrželi tu dávnou tradici, to jest Májálples a Majáles – tedy májové oslavy. Správně to má být až v květnu a ne v půlce dubna,“ řekl Laco Kajaba. Májales mají studenti o týden později, tedy 24. dubna.
„Každou akci pořádá jiná třída, ples my, studenti z OA 2, majáles pak žáci gymnázia. Je pravda, že jsme původně hledali květnový termín, ale ten, který jsme potřebovali, byl už obsazen. Takže jsme se rozhodli to udělat jednou netradičně,“ uvedli Richard Jabůrek a Erik Tancoš z pořádající třídy. „Jinak bychom chtěli moc poděkovat naší choreografce Klárce, třídní učitelce Zuzce Holákové a panu Voseckému za vše, co pro nás udělali,“ dodali studenti.
Na plese se také dražil dres fotbalisty Davida Limberského. Za dva a půl tisíce jej získal Ladislav Szikszáy. Vydražil jsem jej pro svou manželku, která je velkou fanynkou Viktorie Plzeň a hlavně právě hráče Limberského. Bude mít radost,“ řekl výherce z Dolců u Přeštic.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA