O VÍKENDU BYLY NA STADIONĚ CELOREPUBLIKOVÉ ZÁVODY SPASTICŮ

20 května, 2015|Posted in: Obecné

Stadión atletického klubu TJ Baník Stříbro se v sobotu zaplnil závodníky z celé republiky, konala se zde totiž jarní atletika Spastic Handicap. Pořadatelem této soutěže je TJ ZP Halma Zbůch. Soutěžící se utkali v běhu, vrhu koulí a diskem, v disciplínách byl také  oštěp, míček, kuželka. Stříbro mělo komu fandit, mimo jiné sportovce nastoupil i David Pětroš, který je velmi zdatným reprezentantem. „Dnes se ale moc dobře necítím, nejsem ve formě, bolí mě nohy, měl jsem výron,“ uvedl mladý  sportovec.
Závody komentoval předseda TJ Baník Stříbro Karel Lukeš, současný starosta města. „Všichni sportovci zaslouží uznání. Velký dík bych touto cestou poslal panu Romanu Sudovi z TJ HALMA Zbůch, který do Stříbra závody už potřetí dostal a na jeho bedrech prakticky leží veškerá organizace. Velký dík patří také obyvatelům Sulislavi a okolních obcí, kteří věnovali přes sulislavského  starostu Milana Strochschneidera celkem šest tisíc právě na tuto akci z prodejní výstavy fotografií v tamním kostele,“ uvedl Lukeš, který závěrem dodal, že všichni závodníci si soutěž jistě užili a všichni jsou vítězové.
Výsledky zde (děkuji za poslaní p. Lukešovi)
00001 00002 00003 00004 00005 00006 00007 00008
 
 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA