ŽÁCI STŘÍBRSKÉ ZUŠ HRÁLI V PLZEŇSKÉM MUZEU

29 února, 2016|Posted in: Obecné

Už poněkolikáté a postupně se tak stává tradicí, hráli žáci ze stříbrské Základní umělecké školy v Plzni, Dříve se Matiné se konalo v Západočeské galerii Masné krámy, letos v neděli 28. února hráli muzikanti v Západočeském muzeu. „Naši žáci vystupovali v přednáškovém sále. Předvedli své umění na klavíru, klávesách, fletnách, ale také i zazpívali. Navíc se postupně představovaly komorní soubory , Trio zobcových fléten a Cavalla z Kladrub, Trio fléten s klavírem, Klarinetové kvarteto a VAJANTHE TRIO (trubka, saxofon, trubka),“ uvedl ředitel ZUŠ ve Stříbře František Kratochvíl.
Mezi nadšenými posluchači nechyběl ani starosta města Stříbra Karel Lukeš, senátor Miroslav Nenutil a nestor české trumpetové školy prof. Jiří Pačes.

Foto: ZUŠ Stříbro

Karla + HB Matine 1 Karla + HB Matine 2 Krist + fl Matine Krist Matine 1 Krist Matine dopr. Krist Matine Matine 1 Matine 3 Matine 4 Matine 5 Matine 6 Matine 7 Matine 8 Matine 9 Matine 10 Matine 11 Matine 12 Matine 13 Matine 14 Matine 15 Matine 16 Matine 17 Matine 18 Matine 19 Matine On Matine 2 On Matine 4 On Matine 5